Logg inn

Logg inn her
Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Om oss

Blomster Agave er en kreativ blomsterbutikk med faglig dyktige blomster dekoratører. Vi har vert lenge i bransjen. Vi har også en butikk i Skogsvåg sund senter blomster, som nylig har hatt 20 års jubileum. Vi har mange års erfaring! Vi leverer kvalitetsbinderi, våre ansatte yter god service og er levende opptatt faget sitt.

Vi følger trender innenfor faget og sesong. Hos oss står personlig service, og kvalitet i fokus. Vi lager det dere måtte ønske i alle anledninger. Binderi av buketter- dekorasjoner -kreative brudebuketter, sorgbinderi -kranser, bårebuketter. Vi tilfører din bestilling det lille ekstra du måtte ønske av eplecider ,belgisk kvalitets- sjokolade, bamser, smykker, lys og andre gaveartikler. Vi har en spennende butikk med mange skatter i, både gaveartikler og eksotiske planter. Vi har et godt utvalg av avskårne blomster.

Vi er medlem av Interflora Norge og sender blomster i Bergen, Norge og resten av verden, vi leverer blomster til alle firma og kirker, og vi har daglig utkjøring. Blomster gaver skaper gode følelser, Velkommen til oss!